inschrijven

Inschrijven Sint Lucia

 

Op vrijdag 3 februari was onze laatste flitscontrole aan de poorten. Wie een fluo droeg, werd beloond met een stempel voor de flitskaart. Wie elke keer in orde was, heeft nu een volle kaart en kan meespelen met de wedstrijd. Dankjewel aan onze zesdeklassers om dit mee in goede banen te leiden!

Diezelfde dag mochten alle kinderen 's morgens naar de turnzaal voor ons flitsfeest ... wie een fluo aanhad, werd zeer goed gezien. Dankjewel aan alle dansende juffen en kinderen!

Flits tussen herfst- en krokusvakantie duurzaam naar school. • Octopusplan

Tijdens de strapweek oefenden we ook onze fietsvaardigheden. Via fietsspelen leerden we goed te starten in evenwicht, arm uit te steken, oogcontact te maken, tijdig te remmen, snel te reageren,... Belangrijke vaardigheden om veilig en vlot te kunnen fietsen in het verkeer!

Afgelopen vrijdag, 16 september, hielden we weer onze jaarlijkse strapdag. Hoewel het op onze school al bijna elke dag strapdag is, waren er toch nog wel wat kinderen (en ouders) die extra moeite hadden gedaan om te stappen of trappen! Een pluim voor iedereen!

We mochten die dag ook gebruik maken van de Banmolenweg (die was afgesloten voor verkeer), zodat we tijdens de pauzes per leerjaar eens op straat konden fietsen, skaten, steppen, ... zonder te moeten uitkijken voor auto's. Iedereen heeft er weer van genoten ... tussen de buien door :)

Samen sterk Strappen op vrijdag 16 september! • Octopusplan

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83