Onze eerste week na de herfstvakantie zat boordevol leuke activiteiten!

We trokken erop uit en maakten in onze schoolomgeving een verkeerswandeling. Tijdens het wandelen, kwamen we twee speeltuintjes tegen. Hier konden we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, dus werd er tijd gemaakt om even leuk samen te spelen.

Tijdens de rekenlessen oefenden we op een leuke manier het splitsen in. Dit deden we tijdens een splitscircuit. We konden bowlen, werken op de chromebooks, twister spelen en nog zo veel meer. Daarnaast gingen we ook aan de slag met allerlei materialen om te gaan meten. We maakten gebruik van onze eigen handen en voeten, maar ook legoblokjes, meetlatten en oorstokjes werden ingezet. We deden knap ons best om nauwkeurig te werken. 

Naast het splitsen, werd ook de leerstof van taal herhaald. Hiervoor trokken we naar buiten. Op een speelse manier oefenden we de steunwoorden en schrijfletters nog eens in.

Nadien konden we genieten van een grappig verhaal over Sappie Peer. Juf Margaux en juf Liselotte lazen het verhaaltje samen voor. Sappie Peer was zijn oren verloren. Gelukkig liep het goed af, maar dit was toch een gek verhaal! Die namiddag knutselden we voor onszelf gekke oren.

Geniet mee van onze foto’s!

 

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83