inschrijven

Inschrijven Sint Lucia

 

Ook onze laatste foto's willen we nog even delen!
Vrijdag 30 oktober was het tijd om onze koffers te pakken. Bij de ene ging dit al wat vlotter dan bij de andere... Maar uiteindelijk lukte het ons allemaal! 
Daarna gingen we nog even spelen in het bos, aan het riviertje. Nog genieten van een ovenschotel: aardappelpuree, gehakt met groentjes. 
En daarna kwamen de bussen ons halen, om naar Blegny te vertekken. Daar stonden vier gidsen ons al op te wachten voor een bezoek aan de mijn! 
Nog snel een vieruurtje en hup de bus op om rond 18.30 uur aan te komen in Rijkevorsel.

Hopelijk is iedereen ondertussen al wat bijgeslapen en geniet iedereen nog na van al onze belevenissen! Het was weer een superleuke, geslaagde week! 

kaart-t-zit-drop | BenIkHip.nl

Een hele dag op stap! 
Om 10 uur kwamen twee bussen ons oppikken om naar het domein de Bérinzinne te vertrekken. Daar begon ons avontuur: elke klas kreeg een gids om de Hoge Venen te verkennen. En dan kon de tocht beginnen... Ook mevrouw Bie en Karin wandelden mee. 
's Middags kwam elke groep naar het bosmuseum om samen te picknicken. En in de namiddag zetten we de tocht in naar ons domein. De ene groep passeerde langs bronnetjes, een andere groep bouwde nog huisjes in het bos voor trol Gwen... Het werd een leuke namiddag. Eens terug in ons gebouw genoten we van een douche, werd er nog geoefend voor de bonte avond...
En dan mochten we gaan smullen: soep, frietjes, worteltjes met dressing en gehaktballen. Als afsluitertje een frisco.
En nu genieten we van de bonte avond! Later de foto's!

En we hadden volop zon! Geniet je mee van de foto's?

Zon – BuBaO: ​Buitengewoon Basis Onderwijs Katrinahof

Onze dag drie is ook weer een feit! 
Een kort verslagje van deze dag...
Na het ontbijt trok het vijfde leerjaar naar het bos: ravotten, spelletjes, spelen, kampen bouwen... 
Voor het zesde leerjaar stond een oriëntatieloop op het programma. In groepjes per twee of drie gingen ze op pad en op zoek naar de verschillende figuurtjes verspreid op het domein. Het record van snelste tijd van verschillende scholen in 10 jaar werd gebroken door een groepje van drie meisjes van onze school dus! Wat een knappe prestatie! 
's Middags genoten we van lekkere pizza's! Daarna ging het vijfde leerjaar oriëntatieloop doen en stond er voor het zesde touwenparcours op het programma. Er werd ook nog gespeeld in het bos. En ook de bosbingo moest nog gemaakt worden. Met eierdozen gingen de kinderen de challenge aan om zoeveel mogelijk vondsten uit het bos te verzamelen. 

Het avondeten was weer soep. Vis, rijst, bloemkool daarna. En nog een lekker chocomouske achteraf. 

En dan stond het bosspel op het programma. In groepjes speelden we een pokemonspel! 

Daarna was het bedtijd voor het vijfde leerjaar. En het zesde leerjaar genoot nog van een verhaaltje voor het slapengaan.

Hét Beestig Bosspel – Astertechnics

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83