inschrijven

Inschrijven Sint Lucia

 

Op donderdag 30 maart trokken we met onze zesdeklassers richting het Moleke. Daar verdeelden we ons in 3 groepen over 3 klassen: juf Inez, juf Sandra en juf Melissa. En konden we starten met het voorlezen van enkele paasverhalen (ingescande prentenboeken door onze juf Ann van het secretariaat). Zo werd het weer een leuke ontmoeting tussen onze oudste kinderen met de kleuters van de overkant! Kijk maar vlug op de foto's!

Voorleesproject 'Tijd voor voorlezen'

Vandaag, op 24 maart speelden enkele kinderen van het zesde leerjaar, poppenkast voor het eerste leerjaar. Tijdens dizel hadden ze dit voorbereid. Het moest rond het thema GELUK gaan (jeugdboekenmaand).
Eerst waren er maandag audities geweest en alleen de geselecteerde groepjes mochten dan vandaag hun talent tonen voor het eerste!

Her werd een leuke activiteit! Zowel onze oudste als jongste kinderen konden het wel smaken!

Bright Een Poppentheater Op Een Witte Achtergrond. Vector Illustratie Van  Een Poppenkast Met Open Scènes En Poppen. Cartoon Stijl. Stock Vector  Royalty Vrije SVG, Cliparts, Vectoren, En Stock Illustratie. Image 58735495.

In maart is het jeugdboekenmaand! Dit jaar is het thema GELUK. 


Geluk, dat wensen we iedereen!
Elk kind maakte een doos.
Lezen staat centraal.
U kan het zien op de foto's!
Kortom het was weer de moeite!

 

Boekenmarkt? Jaja, je leest het goed. Elk kind stelde een gelezen boek voor a.h.v. een beschilderde doos vol spulletjes! Elk op zijn manier! 

Ook onze foto's mogen niet ontbreken! 
Het was een superleuke dag: iedereen zag er te gek uit en deed vrolijk mee! In de namiddag sloten we onze halfvastendag af met enkele muzische opdrachten: een modeshow, een quote verklanken enz... 

Bedankt aan de helpers: we hebben genoten van de heerlijke wafels!

Carnaval – Surya Designs (CommV)

Op dinsdag 14 maart (14.3) was het de dag van pi (3.14)!

Begrijp jij er nog iets van? Hihihi! De kinderen van het zesde leerjaar hopelijk wel. Zij moesten immers vandaag zoveel mogelijk getallen na de komma opzeggen! Heel knap: ieder deed dit op zijn eigen manier. 
Een speciale vermelding voor de winnaar van elke klas: PEPIJN en JAN! Een dikke proficiat, jongens! Ons vorig rapport is alvast verbroken!

Contact

08

Sint-Luciaschool

Molenstraat 7
2310 Rijkevorsel

03 314 61 87


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.e
www.sint-luciaschool.be

C
ontact Zorgcoördinator
0468 57 26 83